• Powerball е революционен новhand жироскоп, предназначен за развъртане с ръка с цел тренировка или просто за забавление. Състои се от прецизно балансиран ротор, вграден в твърд сферичен корпус. Размерът на уреда е приблизително колкото топка за тенис. Това е един от най-уникалните и динамични продукти в света днес.
  • Начална скорост на ротора се придава като се издърпва специална връвчица или се завърта няколко пъти за моделите Аутостарт. С въртеливи движения на китката подхващате движението и постепенно го ускорявате. Принципът, на който се подчинява това движение, се нарича Закон за Прецесията, една тези магически сили, които се образуват от бързо въртящо се тяло. Роторът генерира инерция, която нараства с оборотите и на която вие противостоите. Това тренира цялата мускулатура на ръката ви от китката до рамото с вцепеняващо ума усилие и инерция. Това е най-бързият уред, задвижван от човек, създаван някога!
  • Пауърбол придоби съвсем ново измерение след като към външната му сфера бе добавен дигитален брояч. Такива са всички модели от серията Pro. Това практично приспособление ви дава възможност да следите нивото си, както и да съпоставяте резултатите помежду си. Оборотомерът е изключително точен, така че може да служи за достоверно показание при състезания от всякакъв ранг.