Упражнявай се... Забавлявай се... Състезавай се!

  • Въпреки относително ниската си цена, малката сфера вече се е наложила в света като един върховен фитнес уред, невероятен спортен продукт и безопасно средство за постепенна рехабилитация. Също така това е и една изключително забавна за употреба играчка.
  • Пауърбол подлага китката ви на разнообразни движения като същевременно добавя и съпротивление. В резултат се получава тренировка на цялата мускулатура на ръката - от пръстите до рамото, напрягат се дори мускулчета, за които не сте знаел, че съществуват! В зависимост от оборотите, съпротивлението, което роторът създава е между 0,5 и 20 кг, което прави Пауърбол тренировъчен уред с наистина широкообхватно действие.
  • Независимо дали сте спортист, който иска да напредне в даден спорт, или се занимавате с фитнес, за да поддържате добра физическа форма, или се възстановявате от травма на ръката, или просто искате да се забавлявате, ние ви препоръчваме Пауърбол като един от най-симпатичните и пристрастяващи нови продукти в света. Едно уникално откритие!Внимание! Пазете се от ментета!

и не се разочаровайте с лошокачествен продукт.