Качествата на Пауърбол за трениране или възстановяване са очевидни, но нека видим и забавната страна на тази вълнуваща малка топка.

Дяволит?

Оживелият Powerball, яростно свистящ и святкащ в ръката ви - това е върховно и дяволски пристрастяващо преживяване. Ще искате да го вземете в ръката си отново и отново в стремеж да повишите най-доброто си постижение. Този последен най-висок резултат, който сте записали на малкия компютър отгоре.

TurnBig

   

10276 оборота в минута?

По принцип е един добър резултат ... за жена ... но той става доста неудобен, когато се оказва, че момичето, което работи в съседния офис е постигнало 11762 още миналата седмица.

А приятелката ви, на която сте го дали само преди 10 минути, вече го е завъртяла с 10784 об/мин. И то при втория си опит. Засилете го още ... и още. Стигнете 11000, 12000 об/мин или дори повече. Ръката ви пулсира в опит за контрол, а усилието, което топката упражнява, е близо 20 кг.

Ключът към успеха на Пауърбол е следният. Вие просто копнеете да го завъртите отново и отново. Желаете да подобрите последния си рекорд, въпреки факта, че не усещате вече предмишницата си. Ще продължите да въртите, защото резултатът става най-важен. Искате да бъдете шампион в офиса, най-бърз сред приятелите или дори най-бързият с Пауърбол на планетата!

Поставете блестящата сфера на масата пред група приятели и изведнъж напрежението ще се повдигне. Никой няма да си признае и всеки ще се преструва, че го прави за забавление, но вие ще знаете, че всички те се борят за златото! Ще дадат всичко от себе си и ще подходят с изключителна сериозност. Можете ли да си представите да ви бие момиче.. пред останалите ви приятели? Това се е случвало и не е много приятна гледка.

Тренирайте. Тренирайте много!