Автентичност на Пауърбол

Ние сме официален представител на Powerball в България и предлагаме само оригинални тренажори на фирмата. Гарантираме ви най-ниски цени за всички модели. Всеки пауърбол е с доживотна гаранция срещу фабрични дефекти.

Когато купувате Пауърбол, обърнете внимание на...

Външния вид на пауърбола

Той трябва да изглежда точно така, както е показано на картинките в нашия уебсайт или официалния сайт powerballs.com.

Големите букви и оригиналният шрифт трябва да присъстват на силиконовата лента:

Ако пауърболът, който ви предлагат, има разлика в шрифта или надписа, това е менте. Прочетете отзиви в интернет. Имитиращите продукти имат много недостатъци. Те не създават нужното натоварване върху китката, роторът им не е балансиран, при продължителна употреба могат да травмират ръката. Животът им също е много кратък.

Някои търговци продават малки серии, поръчани от разпродажби или съмнителни производители. Те не инвестират нищо в реализацията на продукта. Съмнително е и какво ще бъде гаранционното обслужване при евентуален дефект в такъв магазин.

Нашите клиенти знаят какво получават:

Чисто нов, неотварян продукт от оригиналния производител на революционния жироскоп.

Оригинален талон за доживотна гаранция

 

Внимавайте!

Някои уебсайтове предлагат копия на продукта, дори и в описанието им да са ползвани текстове от нашия и картинки на оригиналия Пауърбол! Обикновено те са на по-ниска цена от оригинала, но получавате копие. Разбира се, дори цените да са същите, това не е гаранция за автентичността на продукта. Моля, следете за допълнителните детайли.

Обиновено копията избягват големия надпис Powerball, ако е с малък шрифт или отсъства, а с големи букви е написано нещо като: RollerB*ll, Spart*n, Work*r, Gyro B*ll, Dyna-Fl*x – предлагат ви МЕНТЕ. Недобросъвестни търговци използват видеа и картинки с оригиналния продукт, но това, което получавате, може да е нещо различно. Дори и да ви уверяват, че техният продукт не се отличава по нищо от оригинала - това НЕ е вярно.

Бихме ви посъветвали да не купувайте от сайтове, където има само имейл и телефон за връзка. В крайна сметка, заслужава си да се замислим преди покупката, държим ли на доживотната гаранция или не. И какво би било гаранционното обслужване при търговец, за когото знаете само имейл и телефон.